Köpinformation

KÖPINFORMATION

ÅNGERRÄTT

Som konsument har du enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varan som du köpt från en oberoende återförsäljare. Du kan ångra dig skriftligt eller muntligt. Om den oberoende återförsäljaren av någon anledning inte kunnat leverera alla dina produkter samtidigt gäller ångerrätten för hela ordern, ända till dess att du fått alla dina varor.

Du som konsument har ansvar för att returnera produkterna inom 14 dagar från det att du meddelat din oberoende återförsäljare att du ångrar dig. Du returnerar produkterna i det skick du mottog dem för att kunna nyttja ångerrätten. Har du vid köpet inte informerats om något annat kan produkterna returneras med vanligt postpaket. Återbetalning för de varor du returnerar samt den eventuella leveranskostnad du betalt, i samband med att varorna levereras till dig, får du så snart den oberoende återförsäljaren tagit emot din retur.

NÖJDKUNDGARANTI

Vill du inte nyttja ångerrätten men har testat produkten utan att bli helt nöjd är du välkommen att istället nyttja vår 90 dagars Nöjd kundgaranti.

Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan inom 90 dagar till återförsäljaren – oanvänd eller helt eller delvis använd – tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussion.

Kontakta mig så berättar jag  hur du ska gå tillväga.

REKLAMATION

Önskar du av någon anledning reklamera produkten är det viktigt att du kontaktar mig så snarast möjligt och inom skälig tid.

BETALSÄTT
Jag erbjuder betalning via klarna, swish eller kontant.
Betalning sker i förskott eller i samband med leverans.

LEVERANSSÄTT

Leverans sker antingen genom att produkterna hämtas hos mig eller via posten/DHL.
Frakten betalas alltid av köparen.  Leverans sker oftas inom 5-7 dagar efter lagd beställning.