Arbeta med mig

Jag är Forever Business Owner, FBO. Det innebär, enkelt uttryckt, att jag är en oberoende återförsäljare för Forever Living Products.

I ekorrhjulet kallat livet är det vanligt att man förr eller senare ställer sig frågan: ”Vad vill jag med mitt liv? Vad vill jag jobba med? Vilka drömmar och mål vill jag förverkliga? Hur får jag mer tid till mig själv, familj och vänner?” Det tycker jag är viktiga frågor, värda att fundera noga på. Har du funderat på vad du vill göra? Vad drömmer du om?

För många är FRIHET det man önskar mest. Frihet att själv äga sin tid. Frihet att känna ekonomisk trygghet. Friheten det innebär att vara vid god hälsa. För andra är målet att ingå i ett sammanhang, att känna samhörig­het och att betyda något för andra människor. Hur vill du att ditt liv ska se ut?

Vill du förändra ditt liv? Börja med att ändra ditt sätt att tänka, det är bara de som kan hindra dig. Dina tankar om att det inte är möjligt. Vad är ditt varför??

När jag kom i kontakt med denna möjlighet var jag otroligt skeptiksk. Kände att jag inte riktigt trodde på detta. Men efter att ha använt deras produkter och druckt deras Aloe Vera juice så insåg jag rätt snabbt att jag mådde så mycket bättre inne från och ut. Jag var under en period utan Aloe Vera då jag testade andra likanande Net workmarketing företag på marknaden. Jag kan säga att Forever har den absolut bästa marknadsplanen och som jag saknade min Aloe Vera under tiden jag inte drack den.

Jag trivs fantastiskt bra med mitt jobb som oberoende återförsäljare hos Forever och söker nu nya medarbetare! Att träffa nya människor, sälja produkter som jag verkligen brinner för och kunna hjälpa andra att nå sina mål samtidigt som jag förverkligar mina egna drömmar är en unik möjlighet!

Inte nog med att jag kan hjälpa er att nå era mål, jag hjäper er också att må bra inne från och ut, vilket är Aloe Verans främsta uppgift.

Branschen växer så det knakar och allt fler människor upptäcker hur viktigt – och givande – det är att ta hand om sig och du vore ett välkommet tillskott i mitt team! Du lägger upp din verksamhet utifrån dina egna förutsättningar och du får den utbildning och den handledning du behöver från både mig och från företaget. Nästa år kommer företaget att explodera och firar även 40år i Sverige, och jag/vi behöver dig, vill ni vara med på ett rejält uppsving och ta del av den kakan och vara en del av oss.

Kontakta mig genom fylla i namn och telefonnummer i kontaktformuläret här brevid.

Varmt välkommen !

/ Sussi Corell

Kontakta mig